Google tags i Google places

Posted Posted af i Local Search, SEO     Comments 2 kommentarer
jun
28

Der sker rigtig mange ting i forhold til Google Places i øjeblikket. Nyeste skud på stammen er Google tags, der kan betragtes, som Googles forsøg på at cashe ind på Local Business Listings.

Google Places tags er en måde hvorpå du kan fremhæve din virksomhed yderligere i Google Places eller i Google Maps. I modsætning til Google Places – det tidligere local business center – koster tags 25$ om måneden.

Google places - tags

Trafikdata og effekt får du adgang til direkte i Google places og du kan selv bestemme, hvad du ønsker at fremhæve i Google Places tags. Det kan således være alt fra video, sidste blogindlæg til aktuelle tilbud.

Bruger du tags får din virksomhed et ekstra mærkat både i Googles søgeresultater og på Google Maps. Fremhævet som gule mærkater herunder.

Google places tags

Google Places tags er desværre endnu ikke tilgængeligt i Danmark, så vi må væbne os lidt med tålmodighed endnu. De første tests viser dog at Google places tags så absolut kan betale sig. Også selv om det koster de 25$ om måneden.

Du kan oprette Google tags her.

Hvad synes du om, at Google begynder at tage betaling for services i Google Places?

2 Kommentarer til “Google tags i Google places”

 • Hej Rasmus

  Hvis der med betalingen samtidig følger support eller man er sikret rent faktisk at blive vist i Google maps med de oplysninger man har oplyst, så er 25$ småpenge i forhold til hvad man kan spilde af tid på at uploade data feeds med adresser, og efterfølgende undre sig over hvorfor de ikke bliver vist.

  Det skal blot ikke sikre en højere placeringer end dem der tilmelder sig gratis.

  Mvh Jesper Jørgensen

 • @Jesper – tak for din kommentar.

  Jeg tvivler på at vi kan forvente support eller nogle garantier for visning fra Googles side.

  25$ er uden tvivl småpenge for en sådan listing, og da kendskabsgraden til sådan en listing i starten sandsynligvis er lav, vil mange sikkert kunne få gavn af det, i form af henvendelser.

  Jeg vil dog stadig foretrække de almindelige listings med egen mulighed for optimering.

Kommenter post