De 96 bedste artikler, blogposts, debatindlæg og podcasts om online markedsføring

SEMAward 2015

Mere end 7000 stemte sidste år på de bedste artikler, blogposts, debatterende indlæg eller podcasts fra året, der gik. Nu kæmper 96 nye fremragende indlæg om prisen som årets bedste og dermed prisen om årets #SEMAward (Search Engine Marketing Awards).

SEMAward er Danmarks eneste brugergenererede award show inden for online markedsføring. Alle indlæg er skrevet, nomineret og nu bedømt af brugerne.

SEMAwards ypperste formål er, at hylde de bedste blogindlæg, artikler, kommentarer, podcasts og screencasts fra året der gik. Alle indlæggene relaterer sig til online markedsføring og er alle særdeles værdifulde for læserne, har skabt væsentlig debat eller ganske enkelt blot er nødvendig at læse i sin enkelthed.

De indlæg, der ved afstemningens afslutning har opnået flest stemmer, er ligeledes dem, der kan lade sig hylde for årets bedste indlæg – og kan modtage en SEMAward. Skaberne bag har således udformet nogle af de allerbedste indlæg i året der gik.

Beskæftiger du dig med online markedsføring er indlæggene en guldgrube af viden. Der er flere hundrede tips og tricks, gode ideer, fantastiske cases og meget andet inden for alle discipliner af online markedsføring.

SEMAward 2015

Følgende kategorier hyldes i år med en SEMAward. Find din favorit inden for hver kategori og giv en stemme til den artikel, podcast eller blogpost, du mener er den absolut bedste.

SEMAward kategorier:

Konkurrencen er skudt i gang og løber frem til den 1. februar.

Er du en af de heldige, der er nomineret til en SEMAward kan du passende hente dit velfortjente badge. Vinderbadges vil ligeledes være tilgængelige her, når konkurrencen er slut.

Nomineringerne til næste års SEMAward er allerede begyndt at tikke ind. Du kan også allerede nu nominere indlæg til næste års #SEMAward (som du kan det hele året). Nominér dine indlæg her.

Kommenter post