SEMAward 2012 – Stem på årets bedste artikler om online markedsføring

Det er igen blevet den tid på året hvor man kan kigge tilbage og hylde året der gik og de mange fantastiske blogindlæg, videoer, podcast, screencasts og debatter, der er udgivet i 2012.

SEMAward har de seneste år hyldet danske artikler om online markedsføring i blogformat. Alle udvalgte artikler og indlæg er bedømt som de, der indeholder de bedste guides, tips eller tricks eller for værende de indlæg, der skaber mest debat.

SEMAward er Danmarks eneste brugergenererede Award site om online markedsføring – artiklerne er nomineret af brugere og bedømt af samme. Alle har haft mulighed for at nominere indlæg i løbet af 2012 og stort set alle nominerede indlæg, kan der også stemmes om.

Find og stem på din favorit inden for hver kategori. Du kan stemme en gang inden for hver kategori og stemme frem til og med den 25. Januar 2013.

Årets vindere af SEMAward 2012 udnævnes pr. 1. Februar 2013.

Er du nomineret kan du passende vise dine læsere det ved at benytte årets badges.

Tillykke til alle nominerede – afstemningen er hermed i gang. Find de bedste indlæg herunder:

I modsætning til tidligere år er alle kategorier ikke helt præcist defineret. Mange danske blogs er i løbet af 2012 gået fra skrevne indlæg – til indlæg udgivet via video eller som screencasts. Derfor er der også flere videoindlæg eller screencasts i nogle af de udvalgte kategorier – foruden kategorien til podcasts.

Samtidig har enkelte kategorier udviklet sig inden for de seneste 12 måneder. Under link building hører nu også inbound marketing og content marketing. Kategorien SEO er bredere end tidligere og Social Media dækker over langt flere sociale netværk. Endelig er der ikke fundet plads til kategorien Local Search i denne omgang.

Kommenter post