SEMAward hylder årets bedste blogs

Det er den tid på året hvor adskillige brancher hylder hinanden for årets bedste produkter, film, opførelser og lignende.

Det er ikke anderledes inden for årets bedste artikler om online markedsføring i blogformat.

SeoAnalyst.dk har i samarbejde med en række kendte danske eksperter udviklet SEMAward.dk. Sitet er sat i verdenen for at hylde og ære de artikler eller blogposter, der adskiller sig fra de øvrige og samtidig de der videregiver unik viden og information.

Op til 15 artikler fra hele året er udvalgt inden for kategorier som PPC, SEO, Podcasts, Web Analytics og Testing. I alt 12 forskellige kategorier. Ud af de 15 artikler har eksperter voteret og udnævnt tre artikler som værende de ypperste.

Nu er det op til dig at vælge den eller de bedste!

Oplev nogle af årets bedste poster – og vær med til at bestemme hvem der skal have årets pris for bedste artikel inden for hver kategori.

Stem på de artikler du synes klart har overtrumfet de øvrige – og giv gerne dit besyv med via Twitter – hashtag #SEMAward.

Se alle kategorier og stem nu:

Du kan stemme frem til 26. januar 2011. Den 1. februar 2011 afsløres årets vindere – og dermed de personer, der kan proklamere at de har skrevet årets bedste blogposter eller artikler.

Hvis du er nomineret – eller har været med i dommerkomiteen, er du også velkommen til at benytte de respektive badges.

Kommenter post