Om Seoanalyst.dk – Rasmus Gi Himmelstrup

Rasmus Gi Himmelstrup - @rasmusgi - om SeoAnalyst.dkSeoAnalyst.dk er en personlig legeplads. Der sker så ualmindeligt mange ting hele tiden online, som jeg gerne vil kommentere på. Sitet her indeholder en masse brugbare artikler, hjælpemidler og værktøjer om alting online. Men sitet er ikke nødvendigvis kun henvendt til de personer, der beskæftiger sig med SEO. Mit overordnede fokus er SEO og Local Search – men uden analytics, betalt markedsføring, sociale medier og forståelse for alle andre markedsføringskanaler, virker SEO ikke.
Bag sitet er Rasmus Himmelstrup (Rasmus “Gi”) – @rasmusgi, der dagligt slår folderne som SEO Director hos Resolution Media – Part of Omnicom Media Group og tidligere som SEO ansvarlig hos IIH Nordic. Jeg har arbejdet med online markedsføring siden 2000 – og dedikeret med SEO siden 2005.Undervejs har jeg arbejdet med nogle af de største virksomheder i Danmark og i Norden – samt en række internationale koncerner. Min baggrund og uddannelse er grafisk og jeg har i den forbindelse også beskæftiget mig meget med adfærdsbaseret markedsføring.

Jeg har skrevet siden 2006 på en række forskellige blogs, men er der hvor jeg tester, diskuterer og kommenterer – helt for egen regning.

Gennem de seneste år har jeg holdt en lang række foredrag, workshops og kurser over hele landet. Hovedsageligt inden for SEO, men også generel Online Markedsføring, udnyttelse af online potentiale og sociale medier. Mangler du en foredragsholder, input til dit site eller rådgivning online, er du derfor også velkommen til at kontakte mig.

Det sidste gælder også hvis du har forslag til indlæg – eller ønsker at være gæsteblogger på seoanalyst.dk.

Hvis du ikke allerede følger med i debatten – så følg en af nedenstående:

Twitter: twitter.com/rasmusgi
Facebook: facebook.com/seoanalyst.dk
Friendfeed: friendfeed.com/rasmusgi
YouTube: youtube.com/user/rasmusgi
LinkedIn: dk.linkedin.com/in/rasmusgi
Kommunikationsforum: kommunikationsforum.dk/Rasmus-Himmelstrup
Foursquare: foursquare.com/user/rasmusgi
Google+:
Amino: Amino profil