Events og koncerter nu i Google Places

Posted Posted af i Local Search, SEO     Comments 1 kommentar
apr
26

Google Places har tilføjet endnu en funktion til Google Place Pages: Muligheden for at inkludere upcomming events eller det mere danske – kommende begivenheder. Udvidelsen kommer som en helt naturlig del af Google Places – og Googles forsøg på at inkludere flere lokale data på Place Pagen.

Eksemplerne herunder viser således hvordan spillesteder har fået tilføjet “kommende begivenheder” som en del af Place Pagen. Funktionen virker tilsyneladende kun på steder, der er klassificeret som værende hovedsageligt et spillested, dvs. de afholder løbende koncerter. Andre steder som eksempelvis Parken, Train i Århus og Messecenter Herning, som også afholder en række koncerter har endnu ikke inkluderet events, som en del af Place Pagen.

Eksempel fra Vega i København:

Eksempel fra Voxhall i Århus:

I begge tilfælde er de forestående events fra siden wcities.com. Så er man spillested og har taget ejerskab over sin Google Places listing (hvis ikke – så se her hvordan) – er det oplagt at registrere sin virksomhed her. Efterhånden som flere får øjnene op for den nye funktion, vil der ganske givet komme flere forskellige leverandører af data – og dermed også flere steder at indsætte information om spillestedet eller eventen.

Fremover bliver det sandsynligvis muligt, at se kommende begivenheder og events direkte i søgeresultaterne. Heri ligger der en stor mulighed for billetdistributører, for at få en høj placering på mange forskellige events – og til et publikum lige i målgruppen.

Hvad synes du om den nye funktion – og har du bemærket andre sider, der leverer data om forskellige events eller begivenheder til Google Places?

1 Kommentar til “Events og koncerter nu i Google Places”

  • Cool at det er kommet på nu. Var til et Google seminar hvor de havde et par ovre fra England til at promote Google Places, og mener netop denne feature blev efterspurgt der. Så de er da lydhøre overfor input :-)

Kommenter post