Håndværkere i Google Maps – udvidelser til LBC

Posted Posted af i Local Search, Nyheder, SEO     Comments 1 kommentar
mar
25

Nu bliver det også muligt for servicevirksomheder, at være listet i Google Maps uden en reel fysisk adresse.

Det har længe været muligt for virksomheder med en fysisk adresse at tilføje oplysninger til Local Business Center og dermed blive vist i Local Search listings i Google. Det har dog været mindre anvendeligt for virksomheder, der servicerer et større område. Det samme er tilfældet for eksempelvis håndværkere, der som oftest jo tager ud til deres kunder og foretager deres ydelser der. Især håndværkere vil jo netop servicere et større område, og dermed også muligvis flere mindre byer.

For servicevirksomheder eller håndværkere har de lokale listings derfor ikke været helt så værdifulde. Det er nu ændret.

I Local Business Center kan du nu vælge tjenesteområder og sætte indstillinger for det sted, du mener du servicerer. Samtidig har du mulighed for at vælge  den radius, som du tilbyder dine ydelser – lidt som det har været tilfældet med Adwords tidligere.

Samtidig kan du – hvis du arbejder hjemmefra – vælge at Google Maps ikke skal vise din fysiske adresse.

De nye muligheder åbner pludselig markedet for en lang række virksomheder, som før har haft vanskeligt, eller sværere ved at optræde i Google Maps. Konkurrencen og tilgængeligheden ved at være placeret må derfor forventes at blive højere.

Men for brugerne – er det uden tvivl en kæmpe forbedring.

Ovenstående er efter sigende stadig ikke tilgængeligt for alle brugere af Local Business Center – og skal stadig betragtes som en test.

1 Kommentar til “Håndværkere i Google Maps – udvidelser til LBC”

Kommenter post