Introducerer Review Wednesday #RWX #DK

Review Wednesday er dagen hvor lokale virksomheder nyder godt af lokale anmeldelser og du som bruger får mere viden om de nærmeste virksomheder.

Du kender sikkert allerede til Twitter fænomenet Follow Friday #FF – hvor Twitter brugere anbefaler andre Twitter followers.

For at hylde local search og lokale listings (og de oprindelige opfindere af konceptet http://getlisted.org/rwx/) introduceres hermed Review Wednesday i Danmark (#RWX #DK). Introduktionen sker i samarbejde med David Mihm – som også står bag Getlisted.org.

Idéen er, at hver Twitter bruger udarbejder minimum én anmeldelse eller et review hver uge. Anmeldelsen kan passende gå til favorit spisestedet, shoppingstedet eller noget andet tilsvarende.

For dig som bruger betyder det, at du får en god – eller dårlig anmeldelse af et sted, du måske havde tænkt dig at benytte. For stedet betyder det, at de får en anmeldelse – og deres virksomhed bliver eksponeret til tusindvis af potentielle kunder.

Derfor – burde alle få lidt ud af hver Review Onsdag – #RWX #DK.

Hvordan virker det?

1. Hver uge foretager rigtig mange forskellige lokale søgninger efter lokale virksomheder. Et tilsvarende stort antal besøger den lokale virksomhed og foretager et køb offline umiddelbart herefter.

2. Du tilføjer en anmeldelse på dine lokale platform af din favoritrestaurant eller tilsvarende.


3. Du Tweeter din anmeldelse om onsdagen (med link til anmeldelsen) og benytter Twitter hashtagget #rwx #dk


4. Andre personer får gavn af din anmeldelse og besøger samme lokale listing


5. En gang om måneden udtrækkes en vinder*

Image credit: Getlisted.org

*Der gives credit for det bedste review. Præmien tilfalder dermed virksomheden, der opnår et godt review i form af trafik og dermed flere potentielle kunder.

Der arbejdes på, at opsætte en kontant præmie i samarbejde med de lokale virksomheder. Men indtil da vil der hver måned blive tildelt spillet “Det Store Spil om København” – til det bedste review. Spillet vil blive sendt til dig. Vinderen vil blive kontaktet via Twitter.

Du kan anmelde dit favoritsted på følgende platforme:

Google Places
Facebook
Foursquare
Gowalla
AOK
AOA
mitKBH
…eller din favorit-anmeldelses-platform

Hvordan kåres vinderne?
Hver måned vil der bliver trukket lod i blandt de indsendte reviews
Vinderen offentliggøres den sidste fredag i hver måned – Offentliggørelsen sker via Twitter.

Regler, platforme, det med småt og yderligere svar på spørgsmål – kan findes på http://getlisted.org/rwx/ – alternativt er du velkommen til at kontakte mig.

Review Wednesdays (#RWX #DK) fornemmeste – og eneste formål – er at øge synligheden for lokale virksomheder.

5 Kommentarer til “Introducerer Review Wednesday #RWX #DK”

 • […] #RWX#DK : Review Wednesday Danmark. Review Wednesday er dagen hvor lokale virksomheder nyder godt af lokale anmeldelser og du som bruger får mere viden om de nærmeste virksomheder. Læs mere hos SeoAnalyst.dk […]

 • Hej Rasmus,

  Jeg kan se at der er begyndt at komme anmeldelser fra Mitkbh ind på Google+ som her:
  https://plus.google.com/114077042173265020037/about?hl=da
  Hvordan foregår det, og ved du noget om hvad det gør ved ranking?

  Hilsen

  Jens

 • @Jens – Google scraper en lang række sider for både citations og reviews. De mest trustede ressourcer bliver også tilgængelige i Google+ Local.
  I forhold til ranking så giver flere reviews tilsyneladende også bedre ranking. Hvis to virksomheder har samme antal reviews på Google+ Local og desuden i øvrigt har optimeret deres profiler, kan reviews på andre trustede ressoucer give et ranking boost – eks. fra Tripadvisor.

 • Hej Rasmus
  Jeg har oprettet en virksomhedsside på G+ under kategorien “Virksomhed, institution eller organisation”. Det burde jeg aldrig have gjort, da der eksisterede en Places side. Det har så vist sig, at når kunderne giver deres anmeldelser af virksomheden, ender de på Places (den lokale virksomhedsside) frem for den side jeg har oprettet.

  Er der nogen mulighed for at flytte anmeldelserne fra: https://plus.google.com/b/109578740911582823828/109578740911582823828/about
  over på denne side: https://plus.google.com/+danhost

  eller har du et forslag til, hvordan det kan løses bedst så jeg ikke mister de gode anmeldelser og ikke mister de followers der er på *danhost siden?

  De bedste hilsner
  Kathrine

 • Hej Kathrine

  Du kan følge guiden her og sammenlægge sider:
  http://searchengineland.com/new-connect-google-business-page-google-maps-listing-193256

  Hvis det ikke lykkedes er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen.

Kommenter post