Apple Maps og iOS6 er ikke færdigbagt!

Som local Search nørd interesserer jeg mig temmelig meget for lokale resultater og maps generelt. Derfor var det også med forventningens glæde, at jeg forleden opdaterede til iOS6 – og dermed også fik udskiftet Google Maps med Apples forsøg på samme – Apple Maps.

Desværre er det en forholdsvis nedslående oplevelse. Apple maps er på alle måder et produkt, der ikke er færdigbagt og ved første øjekast indeholder det alt for mange fejl og uhensigtsmæssigheder.

Andre hyppige brugere af Google Maps vil nok også mene, at Googles version af Maps til tider også sagtens kunne bruge lidt længere tid i ovnen, men de har trods alt haft mange år til at forbedre produktet.

Man kan håbe på, at Google vælger at gøre Google Maps tilgængelig som App inden for den nærmeste fremtid, ellers er alternativet sandsynligvis, at mange vælger en Android i stedet.

Der er desværre mange eksempler på, at Apple Maps ganske simpelt ikke virker efter hensigten. Mashable har gengivet en række eksempler her og det samme har Guardian her – og jeg har gengivet nogle fra Danmark herunder. Hvis du har tilføjelser er du velkommen til at kommentere nedenfor.

Der er forholdsvis overskyet i Svendborg – held og lykke med at finde frem:

Man kan ikke alene stå i hver sit farvand på Skagen, men også i hver sit satellitbillede.

..Og det er muligt at Skagen kan prale af to have, men Tåsinge, Skarø og Drejø topper den med at have hver sit satellitbillede:

Forventningsfulde børn skal forberede sig på Legoland som stumfilm:

Jeg håber ikke, at jeg farer vild i London, for Apple Maps viser vejen til alle andre steder end det jeg faktisk har bedt om:

..og jeg håber ikke, at nogle har brug for Carøesgade i Horsens:

2 Kommentarer til “Apple Maps og iOS6 er ikke færdigbagt!”

  • Og ifølge iOS-kortet, så ligger Tårnby på Saltholm:-)

  • Ja det er nogle rådne æbler de har lagt i kurven!

Kommenter post