Bing Local – hurtigere og mere målrettet

Fokus på local search er som bekendt stort i øjeblikket – hovedsageligt på grund af de mange ændringer i Google. Men også andre søgemaskiner, som Bing foretager ændringer der skal forbedre hvordan vi søger lokalt og hvordan vi agerer i søgemaskinen.

Som på Google – bliver flere og flere søgeforespørgsler eller queries mere lokale. Det stiller krav til at søgemaskinen leverer lokal information, men samtidig også at den kan være en hjælp til den videre færd.

Det forsøger Bing ved at præsentere lokale søgninger – og muligheden for at filtrere dem – direkte i søgemaskinen. Noget som Google endnu ikke har præsteret.

Du kan ved en lokal søgning i Bing (her restaurant) – efterfølgende vælge hvilken slags restaurant/køkken du er mest interesseret i. Du kan indsnævre prisen, så den passer til dit budget. Du kan vælge atmosfære og samtidig bestemme hvorvidt restauranten skal være placeret i nærheden af andre seværdigheder eller lignende. De forskellige filtre fungerer lidt på samme måde, som eksempelvis både Google og Bing giver mulighed for at filtrere ved billedsøgninger.

Når du har foretaget de forskellige tilvalg – vil Bing vise meget målrettet indhold – i forhold til netop, det du ønsker. Du fravælger dermed alle andre restauranter direkte i søgemaskinen.

Bing Local Filter

Modsat Google ønsker Bing netop, at man skal bruge længere tid på søgemaskinen – og gerne foretage alle til- eller fravalg der. Med udbyggelsen af local search og muligheden for at “filtrere” sig frem til den rette lokation i venstre menuen lykkedes det godt.

Selvom Bings søgeresultater kontinuerligt bliver bedre – mangler de stadig en del, når søgninger drejer sig om lokationer uden for USA. Det er meget muligt, at der også ligger en København i staten New York – men det var ikke umiddelbart den jeg var efter her.

Bing Local - Hotel Copenhagen Denmark

Har du prøvet Bing Local search?

Kommenter post