Liveblogging fra Web Analytics Wednesday – 18. aug. 2010

Der er endnu engang Web Analytics Wednesday i København #wawcph og endnu engang med nogle meget interessante talere. Web Analytics Wedneysday er verdens største netværksmøde for personer, der arbejder med online markedsføring – og i særdeleshed web analytics.

Som tidligere vil SeoAnalyst.dk dække begivenheden live – så du kan følge hele seancen på afstand, og stadig stille spørgsmål til talerne og dermed deltage i debatten.

Der vil denne gang være flere redaktører – og dermed også flere, der kan svare på spørgsmål og sørge for, at du bliver en del af debatten. Husk at tilmelde dig livedækningen herunder – så får du en mail, når livedækningen skydes i gang.

Aftenens talere er Waqas Rafiq, Analysekonsulent fra COOP – der vil fortælle om virksomhedens daglige udfordringer med webanalyse. Herefter vil Jacob Kildebogaard, bedre kendt som webanalytiker.dk, fortælle om praktisk brug af Google Analytics.

Du kan se det fulde program og tilmelde dig her.

1 Kommentar til “Liveblogging fra Web Analytics Wednesday – 18. aug. 2010”

 • Hej
  Jeg kan jo passende bruge lejligheden til at kommentere på ovenstående spørgsmål til mit indlæg. Det er korrekt at vi i Coop har implementeret GA, og at vi samtidig ikke lægger informationer uden for Coop. Men jeg glemte vidst at sige, at det var følsomme oplysninger vi ikke havde ude af huset, dvs. hvad vi omsætter for osv. er aktiveret i vores Webtrends løsning som er in-house og ikke i GA. Netop af IT-politiske årsager. :)
  Håber svaret bliver læst herinde.
  Og tak for et stort fremmøde igår, var sjovt at være på. :)

  Mvh
  Waqas

Kommenter post