333 SEO værktøjer – værsgo!

Posted Posted af i Link Building, SEO     Comments 8 kommentarer
jul
24

Der eksisterer usandsynligt mange SEO værktøjer og lister over, hvor man kan finde tools, men sjældent er jeg kommet forbi så omfattende en liste, som netop udgivet under konferencen Searchexchange.

Listen indeholder alt fra kendte SEO tools som OpenSiteExplorer og MajesticSEO til stadig mindre kendte som PiktoChart (Fantastisk tool til at udvikle Infographics), MX toolbox (checker om et site er blevet blacklisted) og en lang række browser extensions til såvel Chrome som Firefox.

De forskellige SEO værktøjer er inddelt i kategori, type og pris.

Download listen her: Annie Cushing’s Must-Have Tools

Jeg kan ikke selv tage credit for at have samlet listen, så hat tip til Annie Cushing fra Seer Interactive for at samle og dele listen.

Det er givetvis ikke alle SEO værktøjer, der er nævnt her, men mon ikke listen løbende bliver udvidet? Man kan jo passende starte med at tilføje danske Sitebeak og Sitexploration.

Update: Der er siden hen udarbejdet en fremragende liste over en række SEO tools og hvordan man benytter dem her. Jeg har selv bidraget med en række tools inden for Local search.

Hvis du har yderligere tilføjelser til listen – kan du eventuelt indsætte dem herunder. Jeg anbefalede også brugen af de forskellige SEO tools i indlægget SEO to do list, som dog efterhånden er af ældre dato.

God fornøjelse.

8 Kommentarer til “333 SEO værktøjer – værsgo!”

 • Nice indlæg med mange gode tools. Er noteret til endnu en gennemgang efter ferien. :-)

 • Det er dælme noget af en omgang tools! Jeg har kun lige skimmet listen, og det ser da ud til, der er nogle stykker, jeg ikke har hørt om.

  Det bedste værktøj til SEO er og bliver dog: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0a/Human_brain_NIH.png/300px-Human_brain_NIH.png

 • @John – det er jo netop i ferien, der er tid til at lege med alle de forskellige seo værktøjer.

  @Rosenstand – enig :)

 • @Rasmus: Ja, ferie kan normalt godt bruges til leg. Men i lige den ene uges sommerferie overlader jeg arbejdet til andre. :-)

 • Det er altid godt med sådanne lister – de åbner altid øjnene for noget nyt

  Tak for lige at smide sitebeak med i puljen :)

 • Inden nogen falder helt bagover og slår nakken, vil jeg indskyde at jeg syntes at en liste med 333 forsk programmer der ikke er “rated”, let kan stjæle mere tid end den kan bidrage med, brug den som opslag.
  Og kom så istedet med personlige anbefalinger, af hvad der virker…
  VH

 • @Riisager – det er et godt tool og fortjener at blive listet.

  @Olsen – Der er rigtig mange tools og rigtig mange muligheder. Hvilke, der virker bedst, vil jeg lade den enkelte bedømme. Der er givetvis nogle, der vil få mere ud af nogle tools end andre. Men enig – brug den som opslagsliste og find dem, der passer bedst til dine behov…

 • He, voldsom liste. Så er der da lidt til en stille aften at gå i gang med :-)

  @Rosenstand: bedre end dc-finder ? Jeg synes i hvert fald min egen udgave af “Human_Brain” ™, døjer med at følge med, hvis der bliver alt for mange sider og sites at overskue! :-)

Kommenter post