Søgemaskinerne dropper title tagget

Posted Posted af i Nyheder     Comments 4 kommentarer
apr
1

Update: Man skal ikke altid tro på hvad man læser – især ikke når det kommer fra en person, hvis navn stavet baglæns er Aprilsnar. Title tagget, som du kan læse mere om her, er stadig enormt vigtigt. 

Efter i sidste uge – under Search Engine Strategies i New York – at have proklameret en række nye ændringer til deres algoritmer, foretager søgemaskinerne nu endnu en væsentlig ændring i forhold til søgemaskineoptimering.

Og mon ikke at det bliver en fælles front, som da canonical tagget blev indført, og samtlige søgemaskiner efterfølgende også følger trop. Det kunne passende være en del af udrulningen af de nye annoncerede algoritmeændringer, som en del af de større søgemaskiner står foran.

Søgemaskinerne dropper title tagget!

Det er Head of Onsite Search – inderen Ran Slirpa ph.d. – der onsdag på et pressemøde offentliggjorde at titlen ikke længere vil indgå som en del af søgemaskinernes algoritme.

“Vi oplever en stor mængde spam i title tagget – som vi tidligere oplevede med keyword tagget. Derfor har vi valgt at devaluere title tagget helt og fremover kun fokusere på sidens indhold og links.”
Ran Slirpa, Ph.d.

Ændringen hilses velkommen af en række af de største CMS leverandører, der ikke længere vil gøre det muligt at udfylde title tagget.

“Vi har haft uforholdsmæssig mange udfordringer med at tilfredsstille SEO folk i forhold til at kunne tilpasse title tagget efter deres behov – så derfor er det en stor gevinst for os, at vi ikke længere skal omprogrammere vores systemer”
Anonym CMS leverandør

Mange websites har allerede taget ændringen til sig og bevidst undladt at udfylde title tagget – som det kan ses her.

Det bliver spændende at se, hvilke ændringer morgendagen bringer.

4 Kommentarer til “Søgemaskinerne dropper title tagget”

  • Jamen det er da det de gør!

    Godt at se at søgemaskinerne langt om længe bukker under fra presset, fra alle de CMS-leverandører, der igennem mange år ikke har kunnet finde ud af at understøtte TITLE-tags ordentligt :-P

  • At understøtte et helt ekstra felt er da også overkill, i sær set ud fra værdien af det. Dejlig nyhed!

  • Jeg har en insider hos Google, der har fortalt mig, at de arbejder på at genindføre keyword tags, da de har udviklet en 100 % sikker SPAM algoritme. :-P

  • Aprilsnar

Kommenter post