SeoAnalyst.dk – Søgemaskineoptimering med analytisk tilgang

333 SEO værktøjer – værsgo!

Der eksisterer usandsynligt mange SEO værktøjer og lister over, hvor man kan finde tools, men sjældent er jeg kommet forbi så omfattende en liste, som netop udgivet under konferencen Searchexchange.

Listen indeholder alt fra kendte SEO tools som OpenSiteExplorer og MajesticSEO til stadig mindre kendte som PiktoChart (Fantastisk tool til at udvikle Infographics), MX toolbox (checker om et site er blevet blacklisted) og en lang række browser extensions til såvel Chrome som Firefox.

De forskellige SEO værktøjer er inddelt i kategori, type og pris.

Download listen her: Annie Cushing’s Must-Have Tools

Jeg kan ikke selv tage credit for at have samlet listen, så hat tip til Annie Cushing fra Seer Interactive for at samle og dele listen.

Det er givetvis ikke alle SEO værktøjer, der er nævnt her, men mon ikke listen løbende bliver udvidet? Man kan jo passende starte med at tilføje danske Sitebeak og Sitexploration.

Update: Der er siden hen udarbejdet en fremragende liste over en række SEO tools og hvordan man benytter dem her. Jeg har selv bidraget med en række tools inden for Local search.

Hvis du har yderligere tilføjelser til listen – kan du eventuelt indsætte dem herunder. Jeg anbefalede også brugen af de forskellige SEO tools i indlægget SEO to do list, som dog efterhånden er af ældre dato.

God fornøjelse.